Voicemail bericht corona

Dit is de voicemail van tandarts Borst, ik raad u aan om het volledige bericht te beluisteren.

Wij vragen uw aandacht en begrip voor het volgende : met ingang van maandag 16 maart 2020 is de reguliere zorgverlening opgeschort en wordt er overgegaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiƫnten conform advies beroepsorganisaties, de rijksoverheid en het RIVM.
Derhalve is de praktijk op werkdagen (maandag t/m donderdag) bereikbaar per voicemail (072-5330756) voor opvang van spoedklachten. U wordt teruggebeld.
Voor zeer urgente zaken zoals een ongeval (bijv. tand eruit) kunt u mij bereiken op ma t/m do tussen 08.30u en 16.30u op tel. nr 06-82045237 (geen voicemail).
Ook voor vragen kunt u mij bereiken op ma t/m do tussen 13.00 en 13.30 op bovenvermeld mobiel nr. of stuur een mail naar : info@tandartsborst.nl

Op vrijdag, zaterdag, zondag en buiten reguliere werktijden kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts alleen voor zeer spoedeisende klachten, zoals ongevallen en nabloedingen, telefoonnummer : 072-5123889.
Alle afspraken worden automatisch verwijderd, u wordt hierover gebeld of ontvangt bericht de komende weken op het bij ons bekende email adres.
Bij het hervatten van de werkzaamheden wordt u gebeld of gemaild voor het inplannen van een nieuwe afspraak.
Tot de genoemde data zijn wij niet telefonisch bereikbaar voor het inplannen en/of verzetten van afspraken. U kunt hierover wel een email sturen naar : info@tandartsborst.nl
U dient dus alleen een voicemailbericht achter te laten voor het verhelpen van spoedklachten.
Tot slot wens ik u en uw naasten sterkte en een goede gezondheid in deze bijzondere tijd.
Einde bericht.
Publicatiedatum: 06-04-2020


Terug naar overzicht